INREDNING

Jag erbjuder inredningskonsultation för offentlig och privat miljö. Jag hjälper er att skapa inspirerande och funktionella miljöer.

Vid en konsultation besöker jag er och skissar på ett inredningsförslag utifrån era önskemål. Förslaget kan innehålla val av möbler, textilier, färger och belysning. Jag ger också råd inför renovering och försäljning.

Jag kommer gärna in i planeringsstadiet.
Ni bestämmer själv vilken hjälp ni behöver med utförandet.


Från och med våren 2012 arbetar jag som biträdande butikschef på PMU Second hand på Teg i Umeå, i mån av tid kan jag utföra uppdrag i mitt företag.

 

FESTDUKNING

Mina idéer får er fest att bli speciell. Jag hjälper er med fina detaljer och en genomtänkt miljö för er speciella dag!

En konsultation innebär planering utifrån ert valda tema för festen. Jag sammanställer en inköpslista som avspeglar dukningen, med alla viktiga detaljer.

Vi kommer överens om ansvarsfördelningen för festen, jag kan fungera som festdesigner, men också utföra allt från planering och inköp till blomsterarrangemang och dukning.

MONTERDESIGN

Jag hjälper ditt företag att sticka ut i butiks- eller mässmiljö för att attrahera fler och nya kunder. Tillsammans skapar vi en en miljö som inspirerar.

Vid en konsultation beöker jag ert företag för en genomgång av era produkter eller tjänster. Jag tar sedan fram ett designförslag utifrån era behov och bifogar en checklista för kreativ, medveten produktexponering.

 

Jag kan också hjälpa er med själva iordningställandet av monter- eller butiksmiljön.